Familjerätt

Tvister inom familjen

När du har har hamnat i en familjesituation som inte ser ut att gå att lösa så rekommenderas det att du kontaktar någon av våra jurister inom familjerätt i Göteborg. De är mycket skickliga och förstående och kan hjälpa till med bästa och smidigaste lösningen.

Vi har alltid individen i centrum och har ett stort personligt engagemang gentemot våra klienter. En jurist inom familjerätt företräder klienter i familjerättsliga frågor som till exempel vårdnad, boende och umgänge med barn. Vid behov kan man få hjälp med att skriva korrekta samboavtal, äktenskapsförord och testamenten.

Ekonomisk familjerätt

Det är mycket vanligt att familjen inte kommer överens ekonomiskt efter en separation eller vid dödsfall. Låt oss som tredje part reda ut vilka rättigheter och skyldigheter de inblandade har. Det är ofta krångliga regelverk som ligger till grunden för en rättvis uppdelning. En erfaren familjerättsjurist kan alla lagar och regler som gäller i olika situationer, och kan hjälpa till att skriva tydliga juridiska avtal.

Ta hjälp vid tvister

I vissa lägen kan en uppkommen tvist verka omöjlig att lösa utan juridisk hjälp. Då får man all hjälp man behöver för att komma överens av en tredje part. I civilrättsliga processer kan vi företräda både företag och privatpersoner. En skicklig jurist inom familjerätt arbetar hårt och med stort engagemang för att tillvarata sina klienter i rätten. Målet är alltid att det ska gå så fort som möjligt för att bespara alla inblandade onödigt lidande och kostnader.

Vi representerar dig i rätten

När du blivit kallad till domstol behöver du en kunnig jurist för att driva din fråga på bästa sätt för en rättvis rättsprocess. Vår expertis och kunnande gör att vi kan bistå våra klienter inom olika rättsområden. Det är också viktigt att du får information hur den för många krångliga rättsprocessen och är väl förberedd.

Arbetsuppgifter för en familjerättsjurist

  • Vårdnadstvister
  • Barns boende och umgänge
  • Underhållsbidrag
  • Bodelning
  • Äktenskapsförord och samboavtal
  • Testamente
  • Arvsrätt
  • Bouppteckning

Låt oss hjälpa dig när du behöver hjälp inom familjerätt. Hör av dig via formuläret så återkommer vi snarast till dig.

bok och klubba

När du behöver en trygg och kunnig expert inom familjerätt